KockaPark Campona

LEGO® Birodalmi Kutasz Droid™

Éld át újra a Star Wars: A Birodalom visszavág című film jeleneteit Hoth jeges bolygóján, miközben megépíted és kiállítod ..

Azonosító: 75306-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 18 - 0

29,990 Ft

Éld át újra a Star Wars: A Birodalom visszavág című film jeleneteit Hoth jeges bolygóján, miközben megépíted és kiállítod a Birodalmi Kutasz Droid LEGO® kockákból készült változatát. Kapcsolódj ki, és élvezd a jellegzetes droid eredeti részleteinek megépítését. Állítsd be a lábait, majd helyezd a megépíthető, havas helyszínre, ahol egy adattábla egészíti ki ezt a szuper klassz, otthoni vagy irodai dísztárgyat. Utazz el Hoth fagyos bolygójára, ahol felelevenítheted a klasszikus Star Wars: A Birodalom visszavág című film emlékezetes jeleneteit ezzel a részletesen kidolgozott, megépíthető és kiállítható Birodalmi Kutasz Droid (75306) modellel. A megépíthető droid LEGO® figurájának állítható lábai vannak, emellett egy áttetsző, kockákból épült rúd is tartozik hozzá, amivel „felakaszthatod” a megépíthető, havas helyszín fölé. A készletben emellett egy adattáblát is találsz. Ez a kiváló minőségű készlet a felnőtteknek szánt, megépíthető és kiállítható LEGO® Star Wars™ modellek sorozatának része. Ez a 683 elemből álló készlet egy összetett, izgalmas építési élményt nyújt, emellett lenyűgöző születésnapi, ünnepi vagy más alkalomra szóló ajándék bármelyik Star Wars™ műértőnek vagy a tapasztalt LEGO építőknek. A több mint 27 cm magas, 24 cm széles és 11 cm mély építőmodell nem foglal el sok helyet, ám így is biztosan megragadja mindenki figyelmét. Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a szettet egy Star Wars™ emléktárgygyűjtőnek, aki számára még új a LEGO® építés világa? Ne aggódj! Tartozik hozzá egy lépésről lépésre vezető útmutató is, így magabiztosan belevághat az építésbe. A gyűjthető LEGO® Star Wars™ készletek olyan remek ízlésű felnőtteknek készültek, akik örömmel töltik a szabadidejüket odafigyelést igénylő, kreatív projektekkel, miközben kikapcsolódnak és még szórakoznak is. A LEGO® alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyszerűen és stabilan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal. A LEGO® kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385