KockaPark Campona

LEGO® Star Wars™ 75344 - Boba Fett csillaghajója™ Microfighter

Ismertesd meg a gyerekeket a LEGO® Star Wars™ építőjátékokkal a 6 éves kortól ajánlott Boba Fett csillaghajója Microfighte..

Azonosító: 75344-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 6 - 0

3,990 Ft

Kosárba

Ismertesd meg a gyerekeket a LEGO® Star Wars™ építőjátékokkal a 6 éves kortól ajánlott Boba Fett csillaghajója Microfighter (75344) készlet segítségével! A klasszikus Star Wars történetből, valamint a Star Wars: A Mandalóri és a Star Wars: The Book of Boba Fett című sorozatokból ismert, ikonikus csillaghajó mikroméretű LEGO kockaváltozata 2 pöccintős rakétával van felszerelve az ellenséges csillaghajók elleni támadásokhoz, valamint állítható szárnyakkal a repüléshez és a leszálláshoz. A mellékelt Boba Fett LEGO minifigura egy romboló pisztollyal és egy hátrakétával van kiegészítve, emellett a nyitható pilótafülkében is elhelyezheted. LEGO Builder app Turbózd fel a fiatalok szórakozását egy kreatív élménnyel, amit a LEGO Builder app nyújt, ahol útmutatók, valamint interaktív nagyító és forgató képmegjelenítő eszközök segítenek a gyerekeknek abban, hogy magabiztosan építsenek. A kalandok galaxisa A LEGO Csoport már 1999 óta kínál csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a Star Wars univerzumból, így a rajongók minden korosztályára hatalmas kínálat vár, amik között szuper ajándékokat találnak.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385