KockaPark Campona

LEGO® Super Heroes 76217 - Groot

Groot! Építs egy saját, kiállítható Grootot! Az imádnivaló és csintalan apróságot könnyedén beállíthatod tetszésed szerin..

Azonosító: 76217-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 10 - 0

20,990 Ft

Groot! Építs egy saját, kiállítható Grootot! Az imádnivaló és csintalan apróságot könnyedén beállíthatod tetszésed szerint. Alkosd újra Groot szuper táncmozdulatait, akárcsak A galaxis őrzői vol. 2 című Marvel Studios filmben! Még egy játék kazetta is vár, amivel eljátszhatod, hogy zenét hallgatsz! Ajándékozd meg a 10 éves vagy nagyobb gyerekeket a Marvel filmekből ismert Baby Groot mozgatható modelljével, ami ebben a LEGO® Marvel Groot (76217) szettben található! Kiállítható Groot játék A galaxis őrzői vol. 2 című Marvel Studios film összes rajongója ismeri a híres jelenetet, amiben Baby Groot táncol. Most pedig a gyerekek is megalkothatják a jelenetet és más mozdulatokat is az imádnivaló és csintalan apróság részletesen kidolgozott, mozgatható változatával. A megépíthető modell könnyen beállítható és mozgatható, emellett még egy játék kazetta is vár rád, amivel eljátszhatod, hogy zene szól! Valamint az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazással a gyerekek építés közben megjeleníthetik, felnagyíthatják és megforgathatják a modell képét, ami magával ragadó interakciót nyújt az építési folyamat során.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76211 - Shuri madara

20,990 Ft
4 %

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76161 - 1989 Denevérszárny​

114,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385