KockaPark Campona

LEGO® City 60299 - Kaszkadőr verseny

Kaszkadőr verseny! Ez a LEGO® City Kaszkadőr verseny játékkészlet tartalmaz egy tűzgyűrűt, egy indítórámpát, 2 lendkereke..

Azonosító: 60299-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 5 - 0

Online akció
6,990 Ft
6,290 Ft

Kaszkadőr verseny! Ez a LEGO® City Kaszkadőr verseny játékkészlet tartalmaz egy tűzgyűrűt, egy indítórámpát, 2 lendkerekes kaszkadőr motort és egy LEGO City TV szereplőt. Azok a fiúk és lányok, akik imádnak versenyezni, odalesznek ezért a LEGO® City Kaszkadőr verseny (60299) játékkészletért, ami tartalmaz 2 lendkerekes motorkerékpárt a lenyűgöző, egykerekes mutatványokhoz és légi kunsztokhoz. A gyermekek emellett találnak egy átépíthető indítórámpát és egy tűzgyűrűs kaszkadőrpályát is. Egyszerűen csak ki kell egészíteniük a vezető és a LEGO City TV-ből ismert Duke DeTain minifiguráival, és kezdődhet is a látványos kaszkadőrakció! Tartalmaz egy digitális építési útmutatót az 5 éves vagy nagyobb gyermekeknek A játékkészlet tartalmaz egy lépésről lépésre vezető, nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás részeként ez az interaktív építési útmutató közelítő és forgó képmegjelenítő eszközöket tartalmaz, így a LEGO építés gyerekjáték lesz. Klassz játékok gyermekeknek A LEGO City Stuntz készletek lendkerekes motorokkal, valósághű szerkezetekkel és szórakoztató szereplőkkel repítik a gyermekeket az akció sűrűjébe, ahol életszerű helyzeteken alapuló, fantáziadús szerepjáték vár rájuk. Ha még több kaszkadőri látványosságra vágysz, kombináld a LEGO City Stuntz univerzum további játékkészleteivel!

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - 60283 - Lakóautó nyaraláshoz

6,190 Ft

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385