KockaPark Campona

LEGO® City 60326 - Piknik a parkban

A gyerekekre minden nap egy nyári piknik vár ezzel a mókás LEGO® City játékkészlettel – telis-tele órákig tartó, fantáziad..

Azonosító: 60326-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 5 - 0

6,890 Ft

A gyerekekre minden nap egy nyári piknik vár ezzel a mókás LEGO® City játékkészlettel – telis-tele órákig tartó, fantáziadús játékra inspiráló részletekkel. Ez a LEGO® City Piknik a parkban (60326) építőjáték-készlet egy parkot tartalmaz fával és piknikezőpaddal, valamint egy utánfutós kerékpárt. Emellett egy kertész és egy 3 kerekű furgon is vár rád, telis-tele kertészeti eszközökkel és virágokkal – és persze egyetlen park sem lehet teljes mókusok nélkül! A gyerekek ezentúl minden nap élvezhetik a nyári pikniket ezzel a szettel, ami nagyszerűen kiegészíti városi alkotásaikat. LEGO építőjáték az 5 éves vagy nagyobb gyerekeknek A játékkészlethez egy illusztrált, lépésről lépésre vezető útmutató, és egy interaktív, digitális építési útmutató is tartozik. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás intuitív, digitális útmutatójának klassz nagyító és forgató eszközeivel a gyerekek építés közben minden szögből megjeleníthetik a modellek képét. A képzelet világa A LEGO City játékkészletek funkciókban gazdag épületekkel, vagány járművekkel és mókás szereplőkkel inspirálnak végtelen, fantáziadús játékra. A gyerekek a valódi életen alapuló történeteken és helyzeteken keresztül ismerhetik meg a körülöttük lévő világot, szórakoztató és izgalmas formában.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

LEGO City - 60283 - Lakóautó nyaraláshoz

6,190 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385