KockaPark Campona

LEGO® City 60331 - Kaszkadőr túramotor

Kaszkadőr túramotor! Készülj fel a nagyszerű LEGO® City Stuntz akcióra! Csatlakozz a magányos farkas motoroshoz, miközben..

Azonosító: 60331-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 5 - 0

2,990 Ft

Kosárba

Kaszkadőr túramotor! Készülj fel a nagyszerű LEGO® City Stuntz akcióra! Csatlakozz a magányos farkas motoroshoz, miközben bemutatja a szélsebes és vakmerő mutatványait a lendkerekes, utcai gépével, aminek a hátulján van a legnagyobb súly a rekorddöntő, egykerekes manőverekhez. Száguldj a rámpák felé csúcssebességgel, hogy légi trükköket és hátsókerekes landolásokat adj elő. Ez a bajuszos kaszkadőr nem ismer félelmet. Kapaszkodj erősen! A gyerekekre órákig tartó, akciódús játék vár ezzel a LEGO® City Kaszkadőr túramotor (60331) játékkészlettel, aki egy vagány, lendkerekes motorkerékpárt tartalmaz a bámulatos egykerekes mutatványokhoz. Csak tedd bele a magányos farkas motoros minifiguráját, és indulhat is a véget nem érő, kaszkadőrös szórakozás! 5 éves vagy nagyobb gyerekeknek tervezve Ez a kaszkadőrmotoros szett egy könnyen követhető, illusztrált építési útmutatót is tartalmaz, így a gyerekek élvezhetik a saját LEGO játékaik megépítésével járó büszkeséget és örömet, de akár a barátaikhoz vagy családtagjaikhoz csatlakozva is belevághatnak a mókás építési élménybe. A gyerekek a műsor sztárjaivá válhatnak A LEGO City játékkészletek klassz járművekkel, valósághű épületekkel és szórakoztató szereplőkkel repítik a gyerekeket az akció sűrűjébe, ahol életszerű játék vár rájuk. Ha még több kaszkadőri látványosságra vágysz, kombináld a LEGO City Stuntz sorozat további készleteivel!

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

LEGO City - 60283 - Lakóautó nyaraláshoz

6,190 Ft

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385