KockaPark Campona

LEGO® City 60342 - Cápatámadás kaszkadőr kihívás

Cápatámadás kaszkadőr kihívás! Csatlakozz a LEGO® City Kalandok TV sorozat pilótájához, Chuck D. Goldberghez a mókás kasz..

Azonosító: 60342-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 5 - 0

Online akció
6,990 Ft
6,390 Ft

Cápatámadás kaszkadőr kihívás! Csatlakozz a LEGO® City Kalandok TV sorozat pilótájához, Chuck D. Goldberghez a mókás kaszkadőrversenyekre! Foglald el a helyed a Cápatámadás kaszkadőr kihívásban, izzítsd be szárnyas, lendkerekes kaszkadőrmotorodat, és engedd el! Kerüld ki a forgó cápakereket, hogy leüsd a hordókat és feltárd a gyémánttal teli ládát. De légy óvatos az ijesztő csontvázzal, aki a kincset őrzi! Turbózd fel az akciódús játékot ezzel a LEGO® City Cápatámadás kaszkadőr kihívás (60342) készlettel! A gyerekek beindíthatják és kilőhetik a lendkerekes motort, utána pedig el kell kerülniük a csontvázat és a forgó cápakereket, hogy leüssék a hordókat és feltárják a rejtett kalóz kincsesládát. Csak egészítsd ki a 2 minifigurával, köztük a LEGO City TV-s Chuck D. Goldberggel, és kezdődhet is az órákig tartó, fantáziadús játék. Mókás építőjáték-készlet 5 éves vagy nagyobb gyerekeknek Ez a LEGO City Stuntz játékkészlet egy könnyen követhető, illusztrált építési útmutatót is tartalmaz, így a gyerekek élvezhetik a saját LEGO játékaik megépítését, de akár a barátaikhoz vagy családtagjaikhoz csatlakozva is belevághatnak a csoportos építési- és játékélménybe. Üdvözlünk a LEGO City kreatív világában A LEGO City játékkészletek klassz járművekkel, funkciókban gazdag épületekkel és inspiráló szereplőkkel repítik a gyerekeket az akció sűrűjébe, ahol életszerű játék vár rájuk. Ha még nagyobb kaszkadőr látványosságra vágysz, kombináld a LEGO City Stuntz sorozat további készleteivel.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

LEGO City - 60283 - Lakóautó nyaraláshoz

6,190 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385