KockaPark Campona

LEGO® City 60351 - Rakétakilövő központ

Rakétakilövő központ! Ez a kiváló minőségű LEGO® City Rakétakilövő központ telis-tele van valósághű, NASA ihlette járműve..

Azonosító: 60351-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

59,990 Ft

Rakétakilövő központ! Ez a kiváló minőségű LEGO® City Rakétakilövő központ telis-tele van valósághű, NASA ihlette járművekkel és részletekkel a 7 éves vagy nagyobb gyerekeknek és űrrajongóknak. Ez a LEGO® City Rakétakilövő központ (60351) játékkészlet telis-tele van NASA ihlette részletekkel, többek között egy óriási kilövőtoronnyal és egy SLS-inspirálta rakétával, amiben 2 űrhajós és egy bolygójáró is elfér. Emellett egy részletes csillagvizsgálót és rakétakilövő központot, valamint egy szolgálati járművet, egy drónt és 6 minifigurát is találsz a mókás játékhoz. Kombináld a készletet a népszerű LEGO City Space kínálat további játékaival, hogy még több szórakozásban legyen részed. Digitális építési útmutató 7 éves kortól Ehhez a LEGO játékkészlethez egy nyomtatott útmutató, és egy interaktív, digitális építési útmutató is tartozik. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás digitális útmutatójának klassz nagyító és forgató eszközeivel a gyerekek építés közben minden szögből megjeleníthetik a modellek képét. A LEGO City kreatív világa A LEGO City Space játékok olyan funkciókban gazdag modelleket tartalmaznak, amiket valódi NASA gépek, járművek és űrhajók ihlettek. Emellett az inspiráló űrhajós szereplők fantáziadús, valósághű, űrbeli kalandokat nyújtanak.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

LEGO City - 60283 - Lakóautó nyaraláshoz

6,190 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385