KockaPark Campona

LEGO® City 60354 - Marskutató űrjármű küldetés

Marskutató űrjármű küldetés! Vesd bele magad az interaktív kalandok fantasztikus világába a LEGO® City küldetések segítsé..

Azonosító: 60354-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

Online akció
10,990 Ft
9,990 Ft

Marskutató űrjármű küldetés! Vesd bele magad az interaktív kalandok fantasztikus világába a LEGO® City küldetések segítségével! Tedd félre az építési útmutatókat, és vágj bele az izgalmas, űrkutató küldetésekbe! Ismerd meg a képernyős szereplők mókás gárdáját, szabd személyre az űrhajódat a szórakoztató kihívások teljesítéséhez, és vállald magadra a főszerepet az izgalmas, digitális történetekben. Vajon mit fogsz építeni, hogy a nap hősévé válj? Repítsd az űrbe a gyerekek játékát a LEGO® City Küldetések interaktív játékélményével, ahol magukra vállalhatják a digitális kalandtörténetek főszerepét valódi LEGO® kockák használatával, hogy teljesítsék a lebilincselő küldetéseket a képernyőn. Ez a LEGO City Marskutató űrjármű küldetés (60354) játékkészlet egy klassz küldetésűrhajót és bolygójárót, valamint 3 minifigurát, egy robotkutya figurát és rengeteg LEGO elemet tartalmaz az izgalmas, történetalapú építési kihívások teljesítéséhez. Töltsd le az ingyenes alkalmazást Ehhez a LEGO City Marskutató űrjármű küldetés játékkészlethez egy okostelefonra vagy tabletre van szükség, amire letöltheted az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazást. Játékon keresztüli tanulás 6 éves vagy nagyobb gyerekeknek A LEGO City Küldetések játékkészletekkel a gyerekek hősökké válhatnak az akció forgatagában, és fejleszthetik kreatív problémamegoldó készségeiket, miközben a képernyőn interakcióba lépnek kedvenc szereplőikkel, és teljesítik az útmutatók nélküli, gyakorlatias építési kihívásokat, hogy a nap hőseivé váljanak!

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

LEGO City - 60283 - Lakóautó nyaraláshoz

6,190 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385