KockaPark Campona

LEGO® City 60401 - Építőipari úthenger

Bemutatjuk a város legmenőbb játék úthengerét! Masszív kerekeivel és fényes, forgó hengerével a LEGO® Építőipari úthenger ..

Azonosító: 60401-1
Súly: 0.0000 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 5 - 0

3,690 Ft

Kosárba

Bemutatjuk a város legmenőbb játék úthengerét! Masszív kerekeivel és fényes, forgó hengerével a LEGO® Építőipari úthenger (60401) tökéletes a játék teherautók és építési munkagépek rajongói számára. Pont mint az igazinak, ennek a gépnek is van jelzőfénye és vezetőülése a minifigura számára. Ez a vidám játék inspirálja az 5 éves vagy annál nagyobb gyermekek kreativitását és képzelőerejét, és a LEGO City választék többi készletével (külön kaphatók) is kombinálható. A játék úthenger nem csak vidám szórakozást nyújt. Maga az építés is örömteli élmény a gyermekek számára a könnyen követhető, illusztrált útmutatókkal és a LEGO Builder appban található digitális útmutatókkal. Ezzel az intuitív építőtárssal a gyerekek felnagyíthatják, 3D-ben elforgathatják és minden szögből megnézhetik a modellt építés közben. A gyerekek csodálatos járművek és gépek környezetében nőnek fel, a LEGO City Nagyszerű járművek építőkészletekkel pedig közelebbről is felfedezhetik őket olyan valósághű modellekkel és mókás szereplőkkel, amelyek végtelen, fantáziadús játékra inspirálják a fiatalokat.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

LEGO City - 60283 - Lakóautó nyaraláshoz

6,190 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385