KockaPark Campona

LEGO® City 60402 - Kék Monster Truck

Olyan játékkészletet keresel, amely leköti az 5 éves vagy annál nagyobb gyerekeket? A LEGO® Kék Monster Truck (60402) szet..

Azonosító: 60402-1
Súly: 0.0000 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 5 - 0

5,490 Ft

Kosárba

Olyan játékkészletet keresel, amely leköti az 5 éves vagy annál nagyobb gyerekeket? A LEGO® Kék Monster Truck (60402) szett kitűnő választás. Ez a játék terepjáró a hatalmas gumikkal és a masszív kialakítással az akciós játékra lett tervezve. A gyereked imádni fogja, hogy körbepásztázhat és bátran felhajthat az ugratókra ezzel a szuper játékkal, amelyhez egy pilóta minifigura is tartozik, hogy inspirálja a fantáziadús játékot. Ez a játék monster truck nem csak vidám szórakozást nyújt. Maga az építés is örömteli élmény a gyerekek számára a könnyen követhető, illusztrált építési útmutatókkal és a LEGO Builder appban található digitális útmutatókkal. Ezzel az intuitív építőtárssal a gyerekek 3D-ben nézhetik meg a modellt építés közben, követhetik a haladásukat, illetve virtuális játékkészleteket fedezhetnek fel és menthetnek el. A te városod, határok nélkül! LEGO Cityben a gyerekek kitalálhatják a saját fantáziadús kalandjaikat, miközben átszelik az eget, versenyeznek a pályán, üldözik a rablókat vagy éppen tüzet oltanak. Ha még több vidámságra vágysz, kombináld a készletet a LEGO® City választék többi szettjével (külön kaphatók).

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

LEGO City - 60283 - Lakóautó nyaraláshoz

6,190 Ft

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385