KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 41250 - Táncparti a Techno szirten

Zenés, víz alatti kaland a Trollok rajongóinak! A gyermekek örömmel fogják eljátszani kedvenc filmjeleneteiket a LEGO® Tro..

Azonosító: 41250-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 5 - 0

6,890 Ft

Zenés, víz alatti kaland a Trollok rajongóinak! A gyermekek örömmel fogják eljátszani kedvenc filmjeleneteiket a LEGO® Trolls World Tour Táncparti a Techno szirten (41250) készlettel. Megépíthetik a játék DJ pultot és a színpadot, majd a szív alakú zátonyra tehetik a sellőt, hogy megnézzék, hogyan pörög. Emellett egy klassz filc szívvel és egy csúszdával is szórakoztathatják a sellőt és polip haverját. Gyűjthető játékok és kreatív ajándékok Ismersz olyan gyermeket, aki imádja a fantáziadús játékot? Akkor ez a Trollok készlet nagyszerű ajándék lesz számára. Emellett bármelyik gyermek, aki odavan a Trollok figurákért vagy a sellőkért imádni fogja ezt a sellő LEGO minifigurát. Tárd fel a fantáziadús játék világát A gyermekek örömmel fogják megépíteni ezt a klassz készletet, mielőtt eljátsszák kedvenc jeleneteiket a TROLLOK A VILÁG KÖRÜL című filmből. A gyűjthető kiegészítőkkel, figurákkal és mókás haj elemekkel ellátott építőkészletek életre keltik a Trollok univerzumát. Még egy levehető troll haj is vár a gyermekekre, amit aranyos kiegészítőkkel díszíthetnek fel. A közelítő és forgó funkciókkal ellátott Instructions PLUS alkalmazás még több szórakozást nyújt a gyermekeknek.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO - LEGO® 41253 - Tutajos kaland Magányos lapályon

13,990 Ft

LEGO - LEGO® 41254 - Vulkán Rock City koncert

13,990 Ft
16 %

LEGO - LEGO® 41251 - Pipacs kabinja

5,480 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385