KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 71028 - Harry Potter 2. sorozat Zsákbamacska

A varázslat mindenhol megtalálható! A gyermekek és a rajongók imádni fogják a fantasztikus LEGO® Minifigurák Harry Potter™..

Azonosító: 71028-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 5 - 0

Online akció
2,090 Ft
1,790 Ft

A varázslat mindenhol megtalálható! A gyermekek és a rajongók imádni fogják a fantasztikus LEGO® Minifigurák Harry Potter™ 2. sorozat gyűjthető csomagjait. Minden titokcsomag tartalmaz a Harry Potter sorozat 16 különböző játékszereplője közül 1-et. Csodálatos szereplőfelvonulás a kreatív tevékenységekhez A fiatal és idősebb rajongók gyűjthetik, játszhatnak velük, de ki is állíthatják a Harry Potter™ sorozat nagyszerű játékszereplői közük például Harry Potter™-t, Hermione Granger™-t, Ron Weasley™-t, Ginny Weasley™-t, Fred Weasley™-t, George Weasley™-t, Luna Lovegood™-ot, Hisztis Mirtillt, Ampókot, Albus Dumbledore™ igazgatót, Bimba professzort, Neville Longbottom™-ot, Kingsley Shackleboltot, Bellatrix Lestrange-et, Lily Pottert és James Pottert! Klassz kiegészítők és gyűjthető játékok Az igényesen kidolgozott, részletgazdag minifigurák lezárt, ‚titkos‘ csomagban érkeznek 1 vagy több kiegészítőelemmel, amelyek tovább fokozzák az élményt, köztük egyes szereplőknél korábban sosem látott kiegészítőkkel, valamint egy gyűjtőknek szóló, szereplőket bemutató füzettel.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385