KockaPark Campona

LEGO® Minifigurák 71033 - The Muppets

The Muppets! Lepd meg a gyűjtőket 1 új karakterrel a 12-ből! Minden titokcsomagban egy LEGO® minifigura található 1 vagy ..

Azonosító: 71033-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 5 - 0

1,790 Ft

The Muppets! Lepd meg a gyűjtőket 1 új karakterrel a 12-ből! Minden titokcsomagban egy LEGO® minifigura található 1 vagy több kiegészítővel és egy ismertetőfüzettel. Lepd meg a gyerekeket vagy Muppets rajongókat ezekkel az 5 éves kortól ajánlott, ikonikus LEGO® Minifigurák The Muppets (71033) csomagokkal! Ez az egyedi sorozat a Disney The Muppets exkluzív szereplőinek remek válogatását tartalmazza, amiket összegyűjthetsz és kiállíthatsz, de akár váratlan, új irányokba is terelheted velük az önálló vagy csoportos játékot. A szórakozás páratlan gyűjteménye A gyerekek és a felnőtt rajongók is megismerhetik a fantáziadús szereplők különleges, limitált kiadású válogatását, akik között megtalálod Állatot, Beakert, Dr. Bunsen Honeydew-t, Topi macit, Gonzót, Janice-t, Brekit, a békát, Miss Röfit, Rowlf-ot, a kutyát, Statlert, a svéd séfet és Waldorfot is. Meglepetés! A kidolgozott, részletgazdag LEGO minifigurák lezárt titokcsomagban érkeznek, egy vagy több kiegészítővel és egy gyűjtői füzettel, így nagyszerű kis ajándék lehet, amivel bárki arcára mosolyt csalhatsz.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385