KockaPark Campona

Termék képek

LEGO®

Stephanie dobozkája! Lepd meg ínyenc gyermeked ezzel az ínycsiklandó LEGO® Friends Stephanie dobozkája készlettel (41401)!..

Azonosító: 41401-1
Súly: €10.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

3,290 Ft

Stephanie dobozkája! Lepd meg ínyenc gyermeked ezzel az ínycsiklandó LEGO® Friends Stephanie dobozkája készlettel (41401)! A gyermekek imádni fogják ezeket a gyűjthető, kompakt játékokat, melyekhez tartozik egy bámulatos, áttetsző, csillogó tok és egy titkos játék kisállat. A vidámság doboza A gyermekek örömmel fognak segíteni Stephanie-nak játék tortát sütni. A megépíthető konyhai eszközök levehetők, így a gyermekek külön is játszhatnak velük. Emellett a dobozka alaplapjához is rögzíthetőek – így nincs több eltűnt kocka az úton való LEGO játék során! A 2 szétszedhető oldallal egy baráttal is megosztható a sütési móka. Kóstolj bele valami többe! Minden dobozka ízelítőt ad a gyermekeknek a LEGO Friends világából. De ha valami többre éheznek, összegyűjthetik a 4 másik dobozkát. Mindegyik hordozható játékban lapul egy rejtélyes kisállat meglepetés színekben, amit felfedezhetsz, amint kinyitod a dobozkát. A gyermekek egymásra rakhatják vagy összeilleszthetik a dobozkákat, hogy mókás formákat alkossanak. Vezesd be a gyermekeket Heartlake City világába, egy helyre, ahol elérhetik álmaikat, csodálatos barátaik támogatásával.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft

LEGO Friends -

11,990 Ft
5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385