KockaPark Campona

Termék képek

LEGO®

Olivia dobozkája! Hagyd, hogy a gyermekek átéljék a tudományos felfedezések örömét ezzel a LEGO® Friends Olivia dobozkája ..

Azonosító: 41402-1
Súly: €10.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

3,290 Ft

Olivia dobozkája! Hagyd, hogy a gyermekek átéljék a tudományos felfedezések örömét ezzel a LEGO® Friends Olivia dobozkája (41401) készlettel! Ez a gyűjthető, kompakt játék egy mikrokozmosznyi szórakozást rejt. A hordozható játékban találsz egy Olivia minifigurát, egy megépíthető labort, egy LEGO tantermet és rengeteg minifigura kiegészítőt. Még egy rejtélyes kisállat is vár rád – nézd meg, ahogy a gyermekek vidáman felfedezik meglepetés állatukat! Rugalmas szórakozás A minifigura készlet elemei levehetők, így a gyermekek a dobozkán kívül is játszhatnak velük. Emellett az alaplapra is rögzíthetik, így bárhová magukkal vihetik a tudományos mókát. Pakolj be mindent a szép, csillogó tokba, így a kis tudósok magukkal vihetik a felfedezéseket az útra – vagy egy barátjuk házába. Dobozba zárt művészet Minden dobozka ízelítőt ad a gyermekeknek a LEGO Friends világából. És ha még többet szeretnének felfedezni, mind az 5-öt összegyűjthetik, melyeket egymásra pakolhatnak vagy összeilleszthetnek, így a gyermekek mókás formákban állíthatják ki őket. Vezesd be a gyermekeket Heartlake City városába, ahol rengeteget tanulhatnak a világról, barátaik társaságában.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft
5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

LEGO Friends -

11,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385