KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 41411 - Stephanie nyári dobozkája

Egy nagyszerű új játékot keresel egy kis előadóművésznek? Ne keress tovább – Stephanie nyári dobozkája (41411) az ideális ..

Azonosító: 41411-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

3,290 Ft

Egy nagyszerű új játékot keresel egy kis előadóművésznek? Ne keress tovább – Stephanie nyári dobozkája (41411) az ideális ajándék az olyan kreatív gyermekeknek, akik szeretnének turnéra indulni előadásukkal. Engedd a gyermekeket szabadon a szünidei szerepjáték világában ezzel a LEGO® Friends dobozkával, amint elképzelik, hogy DJ-ként hűs nyári dallamokat játszanak le! A vidámság doboza Minden hordozható LEGO Friends nyári dobozkajáték tartalmaz egy meglepetés játékállatot, véletlenszerű színekben. A gyermekek szeretik gyűjteni őket, és figyelni, hogyan növekszik az aranyos lényekből álló állatsereglet! A megépíthető LEGO Friends strandjelenet elemei kivehetők, így a fiatalok a dobozkán kívül is játszhatnak velük. A dobozka alaplapjára rögzíthetik őket, így nincs több eltűnt elem, ha a gyermekek utaznak! A 2 oldal szétszedhető, így egy barátjukkal is megoszthatják a mókát. Kóstolj bele valami többe! A dobozkák bepillantást nyújtanak a LEGO Friends világába. 5 dobozkát lehet összegyűjteni, amelyeket egymásra lehet rakni és összeillesztni, hogy klassz díszek készüljenek belőlük. Mutasd meg a gyermekeknek Heartlake City-t – egy olyan helyet, ahol mesés barátokkal lóghatnak együtt!

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends -

11,990 Ft

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft
5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385