KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 41414 - Emma nyári dobozkája

A LEGO® Friends Emma nyári dobozkája (41414) segítségével röpítsd vissza a kreatív gyermekeket a strandon töltött boldog n..

Azonosító: 41414-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

3,290 Ft

A LEGO® Friends Emma nyári dobozkája (41414) segítségével röpítsd vissza a kreatív gyermekeket a strandon töltött boldog napokba! Az áttetsző tokban egy mini strandjelenet található homokvárral és fagylaltos árudával kiegészítve. Ez az ideális születésnapi ajándék azoknak a gyermekeknek, akik szeretik a kompakt játékokat és imádnak a strandon lógni. Gondolkodj kreatívan! A LEGO Friends Dobozkákkal újfajta játékban lehet részed. Ennek a nyári játéknak az elemei levehetők, így a gyermekek a dobozkán kívül is élvezhetik a fantáziadús szünidei játékot. Akár a dobozka alaplapjához is rögzítheted őket, hogy az úton is zökkenőmentesen szórakozhass – így nincsenek többé eltűnt elemek sem! A dobozkát ketté is lehet választani, így a azt a gyermekek egy barátjukkal is megoszthatják. Keretbe zárt szórakozás Jelenleg 5 nyári dobozkát lehet összegyűjteni. Mindegyik hordozható játék egy rejtélyes kisállatot rejt, véletlenszerű színekben – ennek felfedezése is része a mókának! Az egymásra rakható játékot csuklós oldalainak köszönhetően más dobozkákkal is összeillesztheted, hogy mókás díszeket alkoss belőlük. Vezesd be a gyermekeket Heartlake City világába, ahol hétköznapi hősök és szívélyes fogadtatás vár rájuk!

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft

LEGO Friends -

11,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385