KockaPark Campona

LEGO® Friends 41710 - Szörfös szórakozás

A 6 éves vagy nagyobb gyerekek meglovagolhatják a kreativitás hatalmas hullámait, miközben órákat töltenek a LEGO® Friends..

Azonosító: 41710-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

9,990 Ft

A 6 éves vagy nagyobb gyerekek meglovagolhatják a kreativitás hatalmas hullámait, miközben órákat töltenek a LEGO® Friends Szörfös szórakozás (41710) készlet klassz részleteinek és játékainak felfedezésével. Ez a funkciókkal teli készlet egy őrtornyot, szörfiskolát és kölcsönzőt, szörfdeszkát és egyszarvús úszógumit, valamint rengeteg aranyos, tengerparttémájú, kreatív elemet is tartalmaz. Játékok a képzelőerő táplálásához A gyerekek csatlakozhatnak LEGO Friends Stephanie-hoz a tengerparti vízimentő tornyában, ahonnan gondoskodhatnak a biztonságról. Kézbe vehetik a szörfsuli irányítását, kiszolgálhatják a kölcsönző látogatóit, hatalmas hullámokat lovagolhatnak meg a szörfdeszkán, békatalppal és búvárpipával úszkálhatnak a tengerben, vagy játszhatnak a parton a vödörrel és a lapáttal. Digitális építési szórakozás • Ehhez a készlethez egy illusztrált építési útmutató és egy interaktív, digitális útmutató is tartozik. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás lenyűgöző nagyító és forgató eszközöket tartalmaz, amikkel a gyerekek építés közben minden szögből megjeleníthetik a modelleket.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

LEGO Friends -

11,990 Ft

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385