KockaPark Campona

LEGO® Friends 41719 - Mobil divatüzlet

Mobil divatüzlet! Siess a helyszínre! Camila buliba megy, és szuperül szeretne kinézni. Pattanj fel a robogóra, és vontas..

Azonosító: 41719-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

3,990 Ft

Mobil divatüzlet! Siess a helyszínre! Camila buliba megy, és szuperül szeretne kinézni. Pattanj fel a robogóra, és vontasd el Stephanie mobil üzletét, hogy egy kis stílusváltás következzen. Ültesd Camilát a székre, hogy Stephanie bevethesse a fortélyait. Segíts neki megcsinálni Camila frizuráját, majd tegyél bele egy aranyos masnit. Húzd ki a tükröt – Camila csodálatosan fest! Már csak egy kis parfüm kell, és készen is áll a bulira. Lepd meg a kis stílusikonokat a LEGO® Friends Mobil divatüzlet (41719) játékkészlettel. A 6 éves vagy nagyobb gyerekek csodálatos stílusátalakításokat végezhetnek Heartlake City lakóin Stephanie-val, miközben a vagány elektromos robogóval a helyszínre vontatják a mobil üzletet. A mókás kiegészítők életre keltik a játékot A kis stylistok bevethetik a kreativitásukat, miközben a hajszárítót, a hajvágó ollót, a pirosítót, a rúzst és a parfümöt használják. A vendégek hajkiegészítőket is vehetnek az üzletben. Az ötletes funkciók tovább fokozzák a mókát – a csuklós tükör útközben elpakolható, a robogó pedig lekapcsolható. A digitális útmutató felturbózza az építési szórakozást A nyomtatott útmutató mellett a készlethez Instructions PLUS is tartozik. A LEGO Építési útmutatók alkalmazásban elérhető útmutató szellemmóddal, nagyító és forgó eszközökkel segít a gyerekeknek megérteni az építési folyamatot. Emellett a haladásukat is elmenthetik, így bármikor visszatérhetnek az építéshez.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft

LEGO Friends -

11,990 Ft
5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385