KockaPark Campona

LEGO® Friends 41724 - Paisley háza

A 4 éves vagy nagyobb építőkre rengeteg felfedeznivaló vár ebben a LEGO® Friends Paisley háza (41724) készletben. A felső ..

Azonosító: 41724-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 4 - 0

15,900 Ft

A 4 éves vagy nagyobb építőkre rengeteg felfedeznivaló vár ebben a LEGO® Friends Paisley háza (41724) készletben. A felső emelet egy hálószobát és egy fürdőszobát tartalmaz, emellett az egész emelet levehető, így könnyedén felfedezheted az alatta lévő konyhát. A játékhoz tartozó kiegészítők között harapnivalókat és gyümölcsöt is találsz a kinti asztalon, valamint egy konzervet az újrahasznosításhoz. A kertben egy hangulatos kis sarok van kialakítva, ahol Paisley gitározhat és zenét írhat a nyuszija társaságában. Még egy répát is találsz, amit a nyuszi rágcsálhat. Inspiráld a fiatal építőket! A 4 éves kortól ajánlott LEGO készletekhez egy hasznos kezdőkocka is tartozik – egy strapabíró alap, ami gyors és szórakoztató építési élményt nyújt. A LEGO Builder appal a gyerekeddel együtt könnyű és intuitív építési kaland vár rátok. Nagyítsátok fel és forgassátok meg a modellek 3D-s változatát, mentsétek el a készleteket és kövessétek nyomon a haladásotokat! Üdvözlünk Heartlake City új generációjában! A LEGO Friends univerzumában a gyerekek barátokat szerezhetnek és izgalmas helyszíneket fedezhetnek fel, ahol kreatív játék és életszerű kalandok várnak rájuk.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft

LEGO Friends -

11,990 Ft
5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385