KockaPark Campona

LEGO® Friends 41726 - Kempingezés

Vezesd be a 4 éves vagy nagyobb gyerekeket a kempingezés nyújtotta móka világába ezzel a LEGO® Friends Kempingezés (41726)..

Azonosító: 41726-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 4 - 0

9,990 Ft

Kosárba

Vezesd be a 4 éves vagy nagyobb gyerekeket a kempingezés nyújtotta móka világába ezzel a LEGO® Friends Kempingezés (41726) készlettel! A fiatal építők segíthetnek a természetbarát Autumn-nak és a városi lánynak, Aliyának elvezetni az autót Heartlake City erdejének tökéletes táborhelyére. A levehető tetőnek köszönhetően a gyerekek felfedezhetik a lakóautó belsejét és a szetthez tartozó kiegészítőket. A fiatalok sétálhatnak a természetben és fotókat készíthetnek a fényképezőgéppel a ritka fajtájú pillangóról, mielőtt pillecukrot sütnének a tábortűznél. Új építők inspirálása A 4 éves kortól ajánlott LEGO készletekhez egy kezdőkocka is tartozik – egy strapabíró alap, ami szórakoztató építési élményt nyújt. A LEGO Builder appal a gyerekeddel együtt könnyű és intuitív építési kaland vár rátok. Nagyítsátok fel és forgassátok meg a modellek 3D-s változatát, mentsétek el a készleteket és kövessétek nyomon a haladásotokat! Üdvözlünk Heartlake City új generációjában! A LEGO Friends univerzumában a gyerekek barátokat szerezhetnek és izgalmas helyszíneket fedezhetnek fel, ahol kreatív játék és életszerű kalandok várnak rájuk.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft
5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

LEGO Friends -

11,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385