KockaPark Campona

LEGO® Friends 41760 - Kalandos vakáció az igluban

A 8 éves vagy annál idősebb gyermekek végtelen történeteket találhatnak ki a mókával teli LEGO® Friends Kalandos vakáció a..

Azonosító: 41760-1
Súly: 0.0000 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

18,990 Ft

A 8 éves vagy annál idősebb gyermekek végtelen történeteket találhatnak ki a mókával teli LEGO® Friends Kalandos vakáció az igluban (41760) játékkal. A gyermekek először megépíthetik a kényelmes iglut és a jeges tájat. Majd szerepjátékokat játszhatnak, ahogy Paisley, a kishúga Ella és barátja Aliya lazítanak a hegyvidéken. Ez tökéletes alkalom a keményen dolgozó Aliya és a szégyenlős Paisley számára, hogy kicsit kiengedjék a gőzt, miközben Ellát figyelik, aki a 2 szánhúzó kutyával játszik. Az iglu felnyitható, így a gyerekek felfedezhetik a kényelmes belső teret. Van egy pihenősarok, egy kandalló, egy gőzölgő medence, és vannak fényfüzérek is, hogy még több hófödte történet születhessen. Turbózd fel a mókát! A gyerekekre egyszerű és intuitív építési kaland vár a LEGO Builder appal! Az alkalmazásban a fiatalok felnagyíthatják és megforgathatják a modellek 3D-s változatát, készleteket menthetnek el, és nyomon követhetik a haladásukat. Üdvözöljük Heartlake City új generációját! A LEGO Friends univerzumban a gyerekek barátokat szerezhetnek, izgalmas helyszíneket fedezhetnek fel, és valódi kalandokat játszhatnak el.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft

LEGO Friends -

11,990 Ft
5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385