KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® Popsztár Színpad

Készülj fel egy fantasztikus előadásra Livivel, a popsztárral! A bámulatos színpadot már elő is készítették a ma esti konc..

Azonosító: 41105-1
Súly: 675 g.
Alkatrészek: 439
Minifigurák: 2
Bevezetés éve: 2015
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 12

14,990 Ft

Készülj fel egy fantasztikus előadásra Livivel, a popsztárral! A bámulatos színpadot már elő is készítették a ma esti koncertre. A show kezdetén fordítsd el a színpadi paravánokat, mintha Livi a semmiből bukkanna elő. Helyezd el Andreát a dobok vagy a billentyűzet mögött, hogy onnan kísérje Livi első dalát. Ezt követi a show fénypontja – Livi egyedül énekli el legnépszerűbb slágerét, miközben Andrea úgy játszik az elektromos gitáron, mint egy nagymenő. Használd a tánc funkciót és nézd meg, milyen ügyesen mozognak! Ideje átrendezni a színpadot, ezalatt Livi átöltözhet, a nagy finálé előtt. Ez Livi eddigi legjobb showja! A készletben Livi, a popsztár és Andrea mini-baba figurákat találsz.

Termékek amik még érdekelhetnek

5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft

LEGO Friends -

11,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385