KockaPark Campona

LEGO® Friends 41696 - Pónimosó állás

Pónimosó állás! Fürdesd meg és csutakold le Mia póniját az istállóban! Segítsd fel Habcsókot a forgóállványra, és fordulá..

Azonosító: 41696-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 4 - 0

3,990 Ft

Pónimosó állás! Fürdesd meg és csutakold le Mia póniját az istállóban! Segítsd fel Habcsókot a forgóállványra, és fordulás közben frissítsd fel egy zuhannyal. Segíts Danielnek megfésülni és levágni a póni sörényét, hogy a lehető legjobban nézzen ki. És mivel jól viselkedett, jutalmazd meg egy almával! Lepd meg a kis állatbarátokat LEGO® Friends mókával, amit a Pónimosó állás (41696) készlet nyújt. Ezzel a színes készlettel a 4 éves vagy nagyobb gyerekek megtanulhatnak építeni, miközben Miával és Daniellel gondoskodnak a farmon a pónifiguráról. Turbózd fel az építési szórakozást A 4 éves kortól ajánlott LEGO készletek az ötletes funkcióknak köszönhetően gyors és szórakoztató építési élményt nyújtanak. Egy hasznos kezdőkocka is tartozik hozzá – egy strapabíró alap, amire a gyerekek ráépíthetik az istállós játékkészletet. Az átlátható, nyomtatott útmutató mellett a készlethez egy interaktív, digitális útmutató is tartozik, amivel a gyerekek menet közben felnagyíthatják, megforgathatják és megjeleníthetik a modelljük képét. Az okostelefonokra és tabletekre letölthető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban érhető el. A világ felfedezése játékon keresztül A gyerekeknek szánt LEGO Friends ajándékok szimpatikus szereplőket tartalmaznak, amik fantáziadús játékra inspirálják a fiatalokat, miközben a hétköznapi hősökkel valós életen alapuló eseményeket játszanak el.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends - Friends 41443 - Olivia elektromos autója

5,990 Ft

LEGO Friends - Friends 41694 - Kisállat mentőautó

3,590 Ft

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385