KockaPark Campona

LEGO® Friends 41697 - Teknős mentő jármű

A LEGO® Friends Teknős mentő jármű (41697) készlettel a gyerekek szórakoztató mentőakcióba vághatnak bele. Lepd meg a 6 év..

Azonosító: 41697-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

3,990 Ft

A LEGO® Friends Teknős mentő jármű (41697) készlettel a gyerekek szórakoztató mentőakcióba vághatnak bele. Lepd meg a 6 éves vagy nagyobb hősöket egy váratlan meglepetéssel, amivel segíthetnek LEGO Friends Emmának a nap hősévé válni, miközben megmenti a teknősbébit a ráktól. ATV a mókás mentőakciókhoz A kiváló minőségű és strapabíró LEGO kockák összeépítésével egy vezethető ATV-t alkothatsz levehető utánfutóval, ahol a mentőcsapat gondoskodhat az állatokról. Ez a gyűjthető játék egy vagány szörfdeszkát is tartalmaz az akciódús történethez. Olyan játékot keresel, amivel a gyerekek útközben is szórakozhatnak? A kompakt ATV tökéletes méretű ahhoz, hogy bedobd a táskába, így bármikor készen áll a játékra. Élőlényekről való gondoskodás Az állatbarát gyerekek imádni fogják ezt a LEGO Friends játékot, amihez 3 élőlény is tartozik, így szuper születésnapi ajándék olyan gyerekeknek, akik odavannak a gondoskodó játékért. Vezesd be a fiúkat és lányokat a népszerű Heartlake City játékok világába, ahol a legjobb barátaik társaságában fedezhetik fel a szenvedélyeiket.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends - Friends 41443 - Olivia elektromos autója

5,990 Ft

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft

LEGO Friends - Friends 41694 - Kisállat mentőautó

3,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385