KockaPark Campona

LEGO® Friends 41702 - Lakóhajó a csatornán

Lepd meg azokat a 7 éves vagy nagyobb gyerekeket a LEGO® Friends Lakóhajó a csatornán (41702) készlettel, akik törődnek a ..

Azonosító: 41702-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 7 - 0

Online akció
39,990 Ft
35,990 Ft

Kosárba

Lepd meg azokat a 7 éves vagy nagyobb gyerekeket a LEGO® Friends Lakóhajó a csatornán (41702) készlettel, akik törődnek a bolygóval. Örömmel fognak segíteni Mia minifigurájának és barátainak felújítani a régi hajót, és ételt termeszteni a közösségnek. A képzelőerő vitorlát bont Ez a kreatív születésnapi ajándék telis-tele van részletekkel. A fedélzeten találsz egy kertet zöldséges- és gyümölcsösládákkal, egy almafát és egy pihenőt, amit fényfüzérek díszítenek. A gyerekek eladhatják az áruikat a különálló móló standján. A fedélzet levehető, a csuklós oldala pedig kinyitható, így hozzáférhetsz a kabinhoz, ahol találsz egy konyhát a sütisütéshez, egy alvóhelyiséget, egy fatüzelésű kályhát, egy gamerszobát, napelemeket és egy fürdőszobát is. Szórakoztató építési mód A készlethez egy digitális építési útmutató is tartozik. A LEGO Építési útmutatók alkalmazásban elérhető útmutatóval a gyerekek felnagyíthatják és megforgathatják a modell képét, így önállóan készíthetik el alkotásukat. Vezesd be a fiúkat és a lányokat LEGO Friends Heartlake City világába, ahol hozzájuk hasonló szereplőkkel merülhetnek el a bolygóról való gondoskodásban.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft

LEGO Friends -

11,990 Ft
5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385