KockaPark Campona

LEGO® Friends 41735 - Mobil miniház

Ezzel a 7 éves kortól ajánlott LEGO® Friends Mobil miniház (41735) készlettel a kreatív kalandok megépítése gyerekjáték le..

Azonosító: 41735-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

26,990 Ft

Ezzel a 7 éves kortól ajánlott LEGO® Friends Mobil miniház (41735) készlettel a kreatív kalandok megépítése gyerekjáték lesz. Az autó a miniházat vontatja, és ülések is vannak benne a 3 figurának. A ház kinyitható, amiben egy fürdőszobát, konyhát, hálószobákat és kiegészítőket – többek között tábortüzet – is találnak a gyerekek, amikkel saját, kempingezős történeteket játszhatnak el. A gyerekek örömmel fogják megismerni a karaktereket és a hobbijaikat. Leo otthon készített harapnivalókat hozott magával, Liann pedig már alig várja, hogy lerajzolja mindenki kisállatát a gyönyörű erdőben. Paisley elhozta magával a nyusziját az útra, és arra készül, hogy az inspiráló helyszínen dalszövegeket írjon. Az építés új módja Hagyd, hogy a LEGO Builder app útmutatást nyújtson gyerekednek egy intuitív építési kaland során, ahol felnagyíthatja és megforgathatja a modellek 3D-s változatát, készleteket menthet el, és nyomon követheti a haladását. Üdvözlünk Heartlake City új generációjában! A LEGO Friends univerzumban a gyerekek barátokat szerezhetnek, izgalmas helyszíneket fedezhetnek fel, és életszerű kalandokat játszhatnak el.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft

LEGO Friends -

11,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385