KockaPark Campona

LEGO® Friends 41738 - Kutyamentő bicikli

Lepd meg az állatbarát gyerekeket ezzel a LEGO® Friends Kutyamentő bicikli játékkészlettel, amivel állatmentő akciókat ját..

Azonosító: 41738-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 6 - 0

4,990 Ft

Kosárba

Lepd meg az állatbarát gyerekeket ezzel a LEGO® Friends Kutyamentő bicikli játékkészlettel, amivel állatmentő akciókat játszhatnak el. A 6 éves vagy nagyobb, állatbarát gyerekekre végtelen kalandok várnak ezzel a LEGO® Friends Kutyamentő bicikli (41738) építőjáték-készlettel. Átkutathatják Heartlake Cityt a kutatócsapat vezetőjével, Aliyával és fiatalabb barátjával, Victoriával, hogy megkeressék az eltűnt kutyust. A gyerekek imádni fogják a kutyakaki- és mancsnyomokat! Ez a klassz készlet egy kutyamentő biciklit és egy levehető, valamint elől-hátul kinyitható utánfutót is tartalmaz. A fiatalokra emellett egy kis park is vár paddal és bokorral, amit felemelve megtalálhatják az eltűnt kutyust, a kiegészítőkkel pedig megkereshetik és gondoskodhatnak a kutyáról. Az építés új módja Készülj fel egy egyszerű és intuitív építési kalandra a LEGO Builder appal! Az alkalmazásban a gyerekek felnagyíthatják és megforgathatják a modellek 3D-s változatát, készleteket menthetnek el és nyomon követhetik a haladásukat. Üdvözlünk Heartlake City új generációjában! A LEGO Friends univerzumában a gyerekek barátokat szerezhetnek és izgalmas helyszíneket fedezhetnek fel, ahol kreatív játék és életszerű kalandok várnak rájuk.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends -

11,990 Ft

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft
5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385